برای دریافت فایل راهنمای اختصاری نگارش مقالات کلیک نمایید
برای اطلاع نویسندگان و داوران؛
مقالات بایستی شامل بخشهای ذیل باشند:
الف- عنوان به فارسی و انگلیسی
ب- چکیده به فارسی و انگلیسی (چکیده عصاره پژوهش است و در آن، به تبیین زمینه و هدف، روش، یافتهها و نتیجهگیری پژوهش، اهتمام میشود).
ج- متن مقاله که شامل قسمتهای ذیل است:
۱. مقدمه (حسب مورد بیان زمینه؛ مفاهیم؛ مسأله؛ مطالعات گذشته؛ ضرورت؛ هدف)
۲. روش (حسب مورد اشاره به نوع، زمان، جامعه، نمونه، ابزار، نحوه جمعآوری، مبنا و منطق روش، چگونگی تجزیه و تحلیل، آزمونها و نرمافزارهای آماری و ...)
۳. یافتهها (بیان یافتههای تحقیق توأم با تحلیل و بررسی)
۴. بحث و نتیجهگیری (حسب مورد تحلیل یافتهها؛ مقایسه با دیگر تحقیقات؛ اشاره به نقاط قوت و ضعف و احتمالات و محدودیتها؛ ترسیم ضرورتهای تحقیقاتی آتی، برایند نهایی نویسنده با توجه به یافته ها و بحث، جمعبندی، ذکر جملات کلیدی و محوری؛ اهمیت یافتهها و احیانا نحوه کاربست آنها، طرح پیشنهادهای کاربردی ...)
۵. ملاحظات اخلاقی (حسب مورد بیان کد اخلاق؛ اصالت؛ آگاهی بخشی)
۶. تضاد منافع
۷. تشکر و قدردانی
د- منابع
تنظیم منابع میبایستی به شیوه ونکوور و به صورت لاتین انجام پذیرد.
هر منبع به ترتیب تقدم یک شماره منحصر در متن خواهد داشت و تا پایان مقاله آن شماره، مختص منبع مزبور بوده و در صورت ارجاع مجدد، همان شماره قید میشود. برای مثال اگر اولین رفرنس مقاله منبع ذیل باشد؛ در ابتدا و هر بار که مطلبی از آن نقل شود به صورت (۱) در متن درج خواهد شد.
Menikoff J. Law and bioethics: an introduction. Georgetown University Press; ۲۰۰۲
نکته مهم: در منابع فارسی و عربی نباید اسامی افراد، مکانها و عناوین خاص ترجمه شود؛ بلکه صرفاً به صورت لاتین برگردان میشود (برای مثال: Makarem Al-Akhlaq برای مکارم الاخلاق)
برای ملاحظه توضیحات بیشتر پیرامون شیوه نگارش منابع بر اساس فرمت ونکوور و نمونهها به سایت فصلنامه قسمت راهنمای نویسندگان (بند د؛ شیوه تنظیم منابع) مراجعه نمایید. همچنین نویسندگان محترم میتوانند نمونه مقالات منتشره در شماره جاری را برای کسب راهنمایی بیشتر مشاهده نمایند.
توضیحات:
۱. در مقالات توصیفی تحلیلی و استدلالی حقوقی که با شیوه کتابخانهای انجام میپذیرند؛ بدنه مقاله در قسمت یافتهها گنجانده شود. لازم به ذکر است که در قسمت بحث و نتیجهگیری، جمعبندی، برایند و تحلیل نهایی و احیانا پیشنهادات عملی نویسنده با توجه به یافتههای تحقیق مطرح میشود.
۲. چکیده مقالات با در نظر گرفتن قسمتهای مختلف چکیده و واژگان کلیدی، نباید بیشتر از ۳۵۰ کلمه باشد.
۳. واژگان کلیدی بین ۴ الی ۷ کلمه باشد.
۴. متن مقاله بدون احتساب منابع، حداقل ۳ هزار و حداکثر ۸ هزار کلمه باشد.
۵. از درج پانویس پرهیز شود و در صورت ضرورت، مواردی چون معادل لاتین یا توضیحات بیشتر و یا شماره مواد قانونی در متن اصلی یا در پرانتز بیان شود.
با آرزوی توفیق و سلامتی- دبیرخانه فصلنامه حقوق کودک
|